Sinds 1975

Op 4 maart 1975 opende Juwelier Trossèl voor het eerst haar deuren met echtpaar Trossèl aan het roer. Zij zijn de winkel begonnen in winkelcentrum De Aarhof. Na 47 mooie jaren binnen het winkelcentrum te hebben gezeten werd het tijd om te verhuizen naar een groter pand. Trossèl was uit haar jasje gegroeid. Met een mooie, nieuwe winkel in 2022 op Van Mandersloostraat 57, zijn wij een nieuw avontuur aangegaan.

Constante factoren

Er zijn in die 40 jaar drie constante factoren gebleven. Ons (officieel gepensioneerde) Heleen, die maar liefst alle eigenaars heeft overleefd, vertelt vol passie over de nieuwe generatie klanten. Vele klanten die er vanaf het begin al waren komen tegenwoordig met hun kinderen of kleinkinderen voor trouwringen of een leuk kinderbestekje. De loyaliteit van deze generaties bewijst dat Trossèl service en kwaliteit biedt die nooit verjaard. Tot slot, ervaren onze klanten een open, plezierige, gemoedelijke sfeer in de winkel die altijd hetzelfde is gebleven. En hoewel de zaak 40 jaar oud is, is en blijft ons assortiment tijdloos. Prachtige, moderne juwelen en horloges van hoogstaande kwaliteit.

Ons team

Ons team bestaat uit eigenaar Cindy, adviseurs Marian, Heleen, Linda, Jolanda, Monique, Astrid en onze horlogemaker in opleiding Senna.

Heeft u vragen?

Op onze website geven wij u een impressie van onze collectie. Wij hebben geen webshop, maar voor uitgebreide informatie en prijzen bent u van harte welkom in onze winkel, die zich op Van Mandersloostraat 57 in het centrum van Alphen aan den Rijn bevindt.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@trosseljuwelier.nl met uw vragen.