Sinds 1975

Op 4 maart 1975 opende Juwelier Trossèl voor het eerst haar deuren met echtpaar Trossèl aan het roer. Zij zijn de winkel begonnen, oftewel de ruwe Diamant die toen werd gewonnen, te slijpen tot de schitterende Diamant dat Trossèl vandaag de dag is. 15 jaar later nadat het slijpproces is begonnen, is Trossèl overgegaan naar de volgende eigenaar. Inmiddels zijn we 40 jaar en 4 eigenaren verder en heeft Cindy het bedrijf in 2014 overgenomen. Samen met haar team streeft ze ernaar Trossèl op een innovatieve manier nog breder op de kaart te zetten. Nog belangrijker: de kwaliteit, service en gemoedelijk sfeer te koesteren.

Constante factoren

Er zijn in die 40 jaar altijd drie constante factoren gebleven. Allereerst bedrijfsleider Heleen, die maar liefst alle eigenaars heeft overleefd en nog steeds met veel plezier in de winkel staat. Daarnaast de vele klanten die er vanaf het begin al waren komen tegenwoordig met hun kinderen of kleinkinderen voor trouwringen of een leuk kinderbestekje. De loyaliteit van deze generaties bewijst dat Trossèl service en kwaliteit biedt die nooit verjaard. Tot slot, zowel Heleen als de trouwe klanten ervaren een open, plezierige, gemoedelijke sfeer in de winkel die altijd hetzelfde is gebleven. En hoewel de zaak 40 jaar oud is, is en blijft ons assortiment tijdloos. Prachtige, moderne juwelen en horloges van hoogstaande kwaliteit.

Ons team

Ons team bestaat uit eigenaar Cindy, adviseurs Linda, Marjan, en Saskia en onze, officieel gepensioneerde, topper Heleen.

Heeft u vragen?

Op onze website geven wij u een impressie van onze collectie. Wij hebben geen webshop, maar voor uitgebreide informatie en prijzen bent u van harte welkom in onze winkel, die zich in het winkelcentrum de Aarhof in het centrum van Alphen aan den Rijn bevindt.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@trosseljuwelier.nl met uw vragen.