Service

Wij van Juwelier Trossèl streven een hoge dienstverlening na, zowel voorafgaand, tijdens als na de aankoop van uw product of het repareren van uw reparatie. Dit betekend dat wij u tijdig en zo volledig mogelijk informeren, u ontvangen in een open en gemoedelijke sfeer en er altijd vriendelijk en deskundig personeel voor u klaar staat. Als extra service controleren en reinigen wij kosteloos uw gekochte sierraad eenmaal per jaar. Uw sieraad verdient tenslotte de beste zorg!

Bij alle horlogemerken die u bij ons koopt, zit twee of drie jaar garantie op het uurwerk en eventuele fabricage fouten. Schade die ontstaan is door gebruik valt meestal niet onder de garantie. Dit geldt ook voor slijtage van horlogebanden. Heeft u uw horloge of juweel bij ons laten repareren, dan heeft u zes maanden garantie op het uitgevoerde werk.
Wij maken gebruik van een deskundig atelier, waar bekwame goudsmeden in opdracht uw sieraad repareren, ontwerpen en vervaardigen. Voor ons vanzelfsprekend kunnen deze vakmensen op verzoek ook uw bestaande sieraden aanpassen, zodat deze een nieuwe uitstraling krijgen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een trouwring die u van een ouder heeft geërfd en deze wel wil dragen, maar niet als trouwring. We kunnen deze laten vermaken naar uw wensen. Of het gaat om alleen het toevoegen van een mooie edelsteen, het veranderen van de ring tot een geheel andere ring of de ring vermaken tot een hanger of armband. Niets is voor ons te gek.
Naast het repareren en aanpassen van uw sieraad kunnen onze vakmensen ook een gewenst ontwerp op maat voor u maken. Het proces begint met een schets in de winkel, waarna dit wordt uitgewerkt tot een 3D tekening op de computer. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen hoe het sieraad er uit komt te zien. Door deze nieuwe revolutie weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u na een eerste keer nog niet helemaal tevreden bent, passen we het gewoon voor u aan. Net zolang tot u helemaal tevreden bent over uw ontwerp.

Wanneer er akkoord is gegeven voor het ontwerp wordt er door middel van een 3D printer het ontwerp geprint in was. Hiervan wordt vervolgens een mal gemaakt, waarna het met goud wordt gegoten en verder met de hand wordt afgewerkt tot uw sierraad helemaal perfect is.

Wilt u de waarde weten van uw sieraad of horloge? Omdat het een erfstuk is, of misschien voor uw inboedel of kostbaarhedenverzekering? Ook dit kan bij Trossèl Juwelier!

Gifts

Graag adviseren wij u bij het kiezen van het juiste cadeau voor elke gelegenheid. Door een uitgebreid assortiment en een groot merkenpallet bieden wij u een zeer uitgebreide keuze. Wanneer u niet direct kunt kiezen, kunt u ook een cadeaubon aanschaffen, zodat de persoon in kwestie zelf een keuze kan maken.

Voor zakelijke geschenken kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen cadeaus of cadeaubonnen ter gelegenheid van een jubilea, huwelijk, relatiegeschenk, geboorte en afscheid.

Neemt u voor meer informatie contact op door een e-mail te sturen naar: cindy@trosseljuwelier.nl