Project omschrijving

Zinzi is al vanaf 2003 uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren sieraden. Alle ontworpen door Nederlandse designers.

Alle Zinzi sieraden zijn gemaakt van sterling zilver (925) en voorzien van een extra rhodiumlaag. Hierdoor krijgen de sieraden een witgouden look en zijn ze extra beschermd. Ook het zilver verkleurt hierdoor niet. Kwaliteit staat wat dat betreft ook bij Zinzi voorop. Bij de zilveren Zinzi sieraden met een rosé- of geelgouden vergulding is een laagje goud aangebracht op het zilver. Er zit 3 maanden garantie op het verkleuren.

ZINZI weetjes
Zinzi komt uit Nederland en ontwierp 14 jaar geleden haar eerste sieraad.
Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk, combineren en slim shoppen. Oftewel, betaalbare luxe.
Zinzi is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet?
Zinzi is een passende naam als je iedere dag wakker wordt met “zin in zilver”.
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. Logisch natuurlijk in het land van Dutch Design ;).
Zinzi houdt van accessoires! Niet alleen van zilveren sieraden maar ook van horloges, eau de parfum, nagellak, suitcases en nog veel meer!
Zinzi steunt jaarlijks Stichting Pink Ribbon met een donatie. Mooi zijn is belangrijk, maar sommige dingen zijn nóg belangrijker.
Zinzi is sponsor van trendy TV programma’s als Holland’s Next Top Model.
Zinzi heeft in samenwerking met het bekende TV programma “All You Need is Love” een collectie zilveren sieraden uitgebracht. Want als je verliefd bent, geef je Zinzi!

Kom langs in onze winkel om de collectie in het echt te bewonderen. Of alleen om het magazine mee te nemen!