See You Gedenksieraden kenmerkt zich door het veelal zichtbaar afwerken van as, haar, melktandjes en moedermelk door middel van een transparante hars, waarbij het mogelijk is om eventueel een kleurstof toe te voegen. Dit resulteert in een glanzende, doorzichtige afwerking. De sieraden die voorzien worden van  as/hars afwerking kunnen veelal in uw bijzijn gevuld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Herinneringssieraad in de breedste zin
Een herinneringssieraad heeft niet alleen betrekking op het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Bijna alle sieraden zijn verkrijgbaar in geelgoud, roségoud en zilver. Om het nog makkelijker te maken is er ook rekening gehouden met het gewenste budget. Zo kan het goud naast 14k (wat veelal in Nederland gebruikt wordt) ook in 9k en 18k goud gemaakt worden.

Het vullen van het sieraad met as doen wij zelf in de winkel dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het as wordt opgestuurd. Alles blijft in ons eigen beheer om de veiligheid van uw geliefde te waarborgen. Wilt u graag dat wij foto’s maken van het proces, dan kan dat op aanvraag.

Wilt u een vingerafdruk in het sieraad? Dat kan door middel van 2 opties. Een afdruk van wasbolletjes of een inktafdruk/scan. Bij een wasafdruk wordt er veelal eerst een mal gemaakt, omdat de afdruk van was verloren gaat tijdens het gieten. Op deze manier blijft de afdruk bestaan, dat in de toekomst nogmaals gebruikt kan worden. Kiest u voor laseren dat kan van zowel een wasafdruk of een inktafdruk. De afdruk wordt gescand en vervolgens in het sieraad gelaserd.

Heeft u een Pandora of Trollbeads armband? Deze bedels zijn speciaal hiervoor gemaakt.