Ontwerpster Jette Rabinovich wilde maar één ding, vrouwen over de hele wereld blij maken met een uniek sieraad. Rabinovich heeft een prachtige sieradencollectie met vele bijzondere creaties. Ieder sieraad is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. De mooiste edelstenen en parels worden voor de Rabinovich sieraden geselecteerd om een ontwerp tot leven te roepen. Daarnaast vormen de natuur, cultuur en mode een grote inspiratie bron voor de Deense ontwerpster.

Zilveren geoxideerde ring

€ 179,-

Zilveren ring met maansteen/zirkonia

€ 199,-

Zilveren ring met labradoriet

€ 189,-

Zilveren ring met parel/zirkonia/roze kwarts

€ 199,-

Zilver collier geoxideerd

€ 259,-

Zilver collier met maansteen/zirkonia

€ 199,-

Zilver collier met labradoriet

€ 189,-

Zilver collier met parel/zirkonia/roze kwarts

€ 199,-

Zilveren oorknoppen geoxideerd

€ 89,-

Zilveren oorhangers met maansteen

€ 169,-

Zilveren oorstekers met labradoriet

€ 99,-

Zilveren oorhangers met parel/zirkonia/roze kwarts

€ 129,-

Door alle verschillende stijlen aan sieraden van Rabinovich, is er voor elke outfit wel een passende accessoires. Een simpele outfit kun je net even iets extra’s geven met onze extravagante, uitgesproken juwelen. Maar uiteraard kun je ook een extravagante outfit nog sprankelender maken met de stijlvolle sieraden van Rabinovich. Houd je meer van rustige minimalistische sieraden? Rabinovich heeft ook juwelen met een strak of minimalistisch design. Ook mooi om te combineren met meer uitgesproken sieraden. Kom vrijblijvend langs in de winkel om de gehele collectie te bewonderen.

De collectie van Rabinovich bestaat uit handgemaakte sieraden zoals armbanden, ringen, colliers en oorbellen. Deze juwelen zijn gemaakt van zilver, goud verguld en zilver met 14 karaats gouden elementen. De zilveren sieraden van Rabinovich zijn gemaakt van sterling zilver. De goudkleurige sieraden zijn goud verguld en de gouden elementen op zilveren juwelen zijn gemaakt van 14 karaats goud. Zirkonia’s worden gebruikt om een diamant look te geven aan de sieraden.