Project omschrijving

Eclat
Het familiebedrijf Eclat biedt naast exclusieve gouden sieraden ook trouwringen in geheel goud of een combinatie van staal met goud. Eclat, dat de franse benaming is voor de fonkeling van een briljant, is een Nederlands bedrijf met eigen atelier. De trouwringen worden zorgvuldig geselecteerd en verder afgewerkt in eigen atelier. Hierdoor is en blijft de kwaliteit gewaarborgd en zijn deze ringen van de allerbeste kwaliteit, vakkundig vervaardigd en ook nog eens scherp geprijsd. Laat u alvast op onze site verleiden en krijg een goede eerste indruk van de Eclat trouwringen. Graag laten wij de gehele collectie in onze winkel aan u zien.

De echtheid van alle sieraden bij Eclat wordt gewaarborgd middels een certificaat. Daarnaast krijgt u op trouwringen 3 jaar volledige garantie.

Trouwringen Trossèl juwelier Alphen aan den rijn

Als verrassing geven wij, van Trossèl juwelier, u bij aankoop van een paar trouwringen een dinercheque ter waarde van 100,- euro cadeau. Zo kunt u na uw bruiloft alles nog eens rustig herbeleven tijdens een heerlijk diner.