Eclat

Een sieradenmerk dat al sinds de jaren 50 actief is op het gebied van goud en diamant. Allen de mooiste kwaliteit diamanten worden verwerkt in 14 karaat gouden sieraden. Ringen, oorsieraden, hangers, kettingen, armbanden en colliers. Alle sieraden worden in een eigen atelier, in Nederland, vervaardigd.

D’elite roségoud met diamant

D’elite witgoud met diamant

D’elite geelgoud met diamant

L405 witgoud met diamant

Groeibriljant

Met een gedeelte van de collectie is de mogelijkheid om te ‘groeien’. Dit heet groeibriljant. Bij een groeibriljant sieraad heeft u de mogelijkheid om binnen een tijdsbestek van 2 jaar het sieraad om te ruilen voor een sieraad met een grotere briljant. De volledige dagwaarde van het sieraad wordt in mindering gebracht op het nieuwe groeibriljant sieraad. Het restant bedrag betaalt u dan bij.
Het nieuwe sieraad dient wel minstens 50% duurder te zijn dan het sieraad dat u inruilt. U kunt zo stapsgewijs groeien naar een zeer kostbaar sieraad zonder dat u ineens het hele bedrag hoeft uit te geven. Uw sieraad wordt zo stapsgewijs dus steeds hoger in waarde. Voor de waarde van het in te ruilen groeibriljant sieraad wordt de prijs aangehouden die op dat moment in de Eclat catalogus staat.
Bij ieder groeibriljant sieraad ontvangt u een certificaat. Deze heeft u altijd nodig wanneer u het Eclat sieraad wilt laten groeien. Dus bewaar altijd het certificaat en de kassabon! Dit is heel belangrijk, want zonder certificaat EN kassabon is er geen groei mogelijk.

Eclat heeft altijd een grote collectie complete sets. Dus bijvoorbeeld ringen met een bijpassend collier en oorknoppen. Al dan niet met groeibriljant. Alliance en solitair sieraden. Edelstenen gecombineerd met diamant. Voor iedere smaak is een een passend sieraad. Heeft u iets moois gezien in het geelgoud, maar vindt u witgoud mooier? Ook dat kan vaak veranderd worden.