Buddha to Buddha
Buddha to Buddha staat al sinds 1997 bekend om de stoere geschakelde zilveren armbanden, die bedacht zijn door Batul Loomans. Deze tijdloze, handgemaakte designs maken Buddha to Buddha tot een sieraad voor het leven die zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

Door de jaren heen is de sieradencollectie van Buddha to Buddha enorm uitgebeid en bestaat ondertussen uit meer dan honderd verschillende modellen, waaronder: armbanden, ringen, oorsieraden en kettingen. Erg populair zijn de sieraden van de lijn Chain, Ben en Nathalie. Naast deze populaire modellen is Buddha to Buddha nu ook met een Junior collectie gekomen.

Het merk is geïnspireerd door de levenswijze van Buddha. Kort gezegd draait deze filosofie om bewust leven, maar vooral genieten. Haal het beste uit uzelf op een ongedwongen en relaxte manier.

Embrace life! de Charity Collectie van Buddha to Buddha bestaat uit een aantal speciaal ontworpen armbanden, ringen en kettingen met inspirerende teksten. Met de aankoop van één van deze artikelen gaat een deel van de opbrengst naar de Bali Children foundation. Op deze manier geeft Buddha to Buddha iets terug aan Bali, het eiland waar Buddha to Buddha een sterke verbintenis mee heeft. De Bali Children foundation is opgericht door Margreth Barry en met de Charity Collectie kunnen we een mooie bijdrage leveren aan het werk wat zij doet. Dus Embrace live en steun ook de Bali Children foundation en koop een sieraad uit de Charity Collectie.