Nieuws

/Horloges

Björn Hendal

De Björn Hendal horloges zijn geïnspireerd op de eerste horloges met chronograaf uit de jaren 40 van de vorige eeuw. Een elegante verschijning en waar symbool van Zweeds design: rust en eenvoud. Björn Hendal’s eigentijdse new vintage ontwerpen zijn klassiek zakelijk.

BERING

BERING

 

Bruno Söhnle

Bruno Söhnle

 

 

Certina

Certina

 

 Double Security
1- Saffier glas, dat 35% dikker is dan de norm
2- Pakking bij de stift
3- 2 pakkingen in de kroon
4- Speciale waterdichte pakking bij de achterdeksel
5- Sterke achterdeksel, dat 35% dikker is dan de norm

 

Kijk op http://www.certina.com/technology/ds-concept voor meer informatie.

 

Coolwatch (kinderen)

Coolwatch
Coolwatch is stoer, hip, individueel en ontworpen naar de smaak van kinderen. De collectie bestaat uit stoere kinderhorloges voor jongens en meisjes, die opvallen door hun eenvoud, maar toch een heel eigen karakter hebben. Van stoer tot allerliefst!

 

Daniel Wellington

WIE IS DANIEL WELLINGTON?

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een “gentleman” en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij […]

Ebel

 

 

 

Prisma (kinderen)

Prisma kinderhorloges

Prisma staat bekend om een goede kwaliteit, maar nog beter een goede prijsverhouding. Met deze stoere en eigentijdse kinderhorloges is dat niet anders.

Roamer

Roamer

Roamer is een Zwitsers horlogemerk welke bekend staat om een uitstekend prijs en kwaliteitverhouding en hun moderne, maar tijdloze modellen. Het merk is in 1888 opgericht en was in de jaren 50 en 60 een zeer grote speler op het gebied van automatische horloges. Tegenwoordig maken ze gebruik van zowel automatische als quartz uurwerken.

 

Seiko

Seiko