Project omschrijving

Klik op deze banner om direct online te bestellen

MY iMenso

De sieraden van MY iMenso kunnen geheel naar eigen wens worden gecombineerd. Het draait allemaal om een prachtig collier met hanger (medaillon) die aan twee kanten gedragen kan worden. In het medaillon kunnen dan ook meerdere insignia’s (munten) geplaatst worden om een zo een optimaal en speels effect te creëren.

Met de inmiddels al meer dan 500 verschillende combinatiemogelijkheden is het elke dag weer een plezierige bezigheid om uw collier af te stemmen op uw stemming en outfit.  De designs van MY iMenso zijn veelzijdig en verkrijgbaar in elke prijsklasse. Daarnaast heeft elke insignia een eigen betekenis  waarmee men zich kan onderscheiden. Tot dusver is MY iMenso het enige merk in haar soort, die uitsluitend met 925 zilver en met natuurlijke stenen werkt. Daarmee onderscheidt MY iMenso zich direct van alle vergelijkbare systemen.

De merknaam iMenso is afgeleid van het Italiaans woord ‘immenso’, wat niet alleen enorm en gigantisch betekent maar ook oneindig en onmetelijk. Vanuit deze betekenis werd de merknaam ‘MY iMenso’ gecreëerd. De ‘MY’ in de naam refereert naar het persoonlijk en authentiek karakter van dit veelzijdige sieraad.