Profiteer tot 14 februari van de ‘oude’ diamantprijs!

Twijfelt u nog om een diamanten sieraad te kopen? Wacht niet langer en profiteer nog tot aan Valentijn van de ‘oude’ diamant prijs. Door de fors gestegen grondstofprijs en het tekort aan kunnen leveren is diamant de afgelopen 3 maanden met maar liefst 12% gestegen. Deze stijging, mede als de hoge goudprijs, zal naar verwachting nog veel verder gaan stegen het komende jaar. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen.

Koop daarom nog voor 14 februari uw diamanten sieraad en profiteer van de oude prijs!

Groeibriljant

Kent u het groeibriljant van Eclat al? Bij een groeibriljant sieraad heeft u de mogelijkheid om binnen een tijdsbestek van 2 jaar het sieraad om te ruilen voor een sieraad met een grotere briljant. De volledige dagwaarde van het sieraad wordt in mindering gebracht op het nieuwe groeibriljant sieraad. Het restant bedrag betaalt u dan bij.

Zo kunt u stapsgewijs groeien naar een zeer kostbaar sieraad zonder dat u ineens het hele bedrag hoeft uit te geven. Uw sieraad wordt zo stapsgewijs dus steeds hoger in waarde. Voor de waarde van het in te ruilen groeibriljant sieraad wordt de prijs aangehouden die op dat moment in de Eclat catalogus staat.

14 karaat gouden collier met 0.07ct diamant
van € 495,- NU €259,- 

Zoetwaterparel collier
van € 169,- NU €79,- 

Zoetwaterparel armband
van € 75,- NU €35,-