Buddha to Buddha Lockdownactie!

Om deze lockdown creatief en actief door te komen hebben wij een speciale Buddha to Buddha Lockdownactie. Bij aankoop van een Buddha to Buddha sieraad, maak je kans om een Dunia Ben ring van Buddha to Buddha te winnen. De actie loopt tot 14 januari. De loting zal via facebook getoond worden. Uiteraard ontvangt de winnaar ook een persoonlijk berichtje.

Om weer ruimte te maken voor de nieuwe collectie hebben wij diverse Buddha to Buddha items in de uitverkoop. Ook bij aankoop van een sale artikel doet u mee met de loting. Kijk op onze facebookpagina voor de laatste updates met betrekking tot de sale-artikelen of stuur een Whatsapp bericht.

Aanwijs & Collect

Kom voor een actueel overzicht van de sale-artikelen naar onze etalage. U wijst het product aan en wij pakken het mooi voor u in. Samen maken we een afspraak om het op te komen halen. Liever thuis kijken naar onze voorraad? Stuur ons een berichtje via Whatsapp en we stellen u op de hoogte.

Ook voor een actueel overzicht van de nieuwe en bestaande collectie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Let op! Wij zijn 1 week gesloten van 1-1 t/m 9-1