Heb jij altijd al met mooie sieraden en horloges willen werken of heb je al ervaring in het vak en ben je toe aan iets nieuws? In ons gezellige team hebben we een plekje vrij en zijn we opzoek naar jou!

Wij zijn een gemoedelijke juwelier in Alphen a/d Rijn die service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Wij werken met verschillende merken in het midden-hoog segment en gaan geregeld naar (inter)nationale beurzen om eigen en unieke collecties in te kopen. Anders zijn dan de rest, blijven vernieuwen en goed contact met de klant is voor ons belangrijk. Wij bieden een fijne werkomgeving, werken in teamverband en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. De vacature is voor 3 dagen in de week met een uitgroei naar fulltime. Ook vragen wij je enigszins flexibel te zijn met vakantieperiodes.

Ben je enthousiast, klantgericht en leergierig? liefst met al verstand van het vak en wil je graag bijleren om het beste in jezelf naar boven te halen. En woon je in de omgeving? Stuur dan je CV met motivatiebrief en pasfoto naar cindy.janmaat@trosseljuwelier.nl