Zaterdag 4 november 2017 wordt een schitterende en fonkelende dag. Tijdens Beleef Het Sieraad openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun winkels en ateliers om het publiek alle facetten van hun mooie ambacht te tonen. Beleef het Sieraad is dé open dag voor de sieradenbranche. Sieraden en horloges in de spotlights dus!

Heeft u altijd al willen weten wat uw sieraad of horloge waard is? Neem een sierraad of horloge mee en loop een leuke route langs alle juweliers in Alphen aan den Rijn. Stop in het bijzonder bij ons (Juwelier Trossèl) en laat het door u meegenomen sieraad taxeren door één van onze ervaren taxateurs. Één stuk taxeren wij tijdens deze dag gratis!

Heeft u meerder sieraden of horloges waarvan u de waarde wil weten? Voor uw verzekering of misschien wel om door te verkopen? Laat deze dan bij ons achter en wij maken een officieel rapport voor u op.

Tijdens deze dag ontvangt u ook een leuk cadeautje bij besteding boven de €50,- euro. Kortom genoeg reden om even bij ons langs te komen!