‘Diamonds are a girl’s best friend’, zong Marilyn Monroe niet voor niets. Ze zijn de meest begeerde edelstenen die er voor vrouwen bestaan. En vergis je niet: ook voor mannen zijn diamanten gewilde objecten. Diamanten impliceren immers rijkdom, macht en boven alles esthetisch inzicht, want deze edelsteen is niet alleen het beroemdst, maar ook het mooist in haar soort. De diamant: het hardste materiaal op aarde. Wie bewerkt zoiets? Dit is het vak van de diamantslijper!

Gedurende de gehele dag, op zaterdag 5 november, vertellen wij u alles wat u maar wilt weten- en laten wij u zien hoe diamanten geslepen worden. Er komt een diamantslijper samen met zijn slijpmachine speciaal naar ons om met u een duik in de wereld van diamant te nemen.

 

Het is een dag vol verrassingen want we hebben nog mee voor u in petto.

  • Bij aankoop boven 50,- euro ontvangt u namelijk ook een mooi sieraad cadeau!
  • Laat tijdens deze dag GRATIS uw sieraden controleren en schoonmaken
  • Geniet tijdens het rondkijken van een glaasje prosecco

 

diamantslijper  diamantslijper