Van donderdagavond 18 tot en met zondag 21 augustus is het weer culinair genieten voor fijnproevers tijdens Culinair Alphen. Dit keer met een speciale actie in een exclusieve samenwerking tussen Restaurant de Dyck en juwelier Trossèl. U kunt namelijk een diamant ter waarde van € 175,- winnen door één van de gerechten van restaurant de Dyck te proeven tijdens Culinair Alphen!
Hoe werkt het?

Tijdens de vier avonden van dit culinaire evenement staan er vijf gerechten op de menukaart. Elke avond worden er vijf ‘diamanten’ verstopt in de gerechten die geserveerd worden. “Uiteraard zijn dit niet de echte diamanten”, vertelt Cindy van juwelier Trossèl. “Mensen die de verrassing in hun gerecht vinden, krijgen een uitnodiging om hun diamant op te komen halen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.”

Kom naar park Rijnstroom!

Het is extra genieten bij restaurant de Dyck tijdens culinair, het hele team is aanwezig en de lekkerste gerechten komen voorbij. Hierdoor is het restaurant in Woubrugge, alleen tijdens culinair, gesloten.

Naast het genieten van de heerlijke gerechten die worden uitgeserveerd, is er elke dag een leuke programma met goede muziek en vooral een hoop gezelligheid. Nieuw op Culinair Alphen dit jaar zijn diverse culinaire foodtrucks die het park ingerold zullen worden. Uitgegeten? Natuurlijk gaan ’s avonds de voetjes van de vloer met een swingend entertainmentprogramma. Ook voor de jongste lekkerbekken zal er weer genoeg te beleven zijn op Culinair Alphen. Graag tot ziens in Park Rijnstroom!