Aan ons ruime merk assortiment aan horloges hebben wij begin dit jaar nieuw Seiko Astron mogen toevoegen. Deze bijzondere horloges zijn de eerste GPS Solar horloges ter wereld! De ontwikkeling van een eigen micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren. Door een Solar wijzerplaat – die vrijwel alle vormen van licht in energie kan omzetten – wordt de batterij constant opgeladen waardoor deze altijd stroom heeft.


‘Tijdreizen’ over de hele wereld, het kan niet gemakkelijker dan met Astron. Door 1 druk op de knop geeft het horloge vervolgens – met atoomklokprecisie – de juiste tijd in de tijdzone waar het horloge zich bevindt.