This Universe Means Together. We zijn niet alleen op aarde en samen staan we sterker. Het maakt niet uit welke geloof of nationaliteit we hebben, we zijn allemaal “maar” mensen… Dit is waar de nieuwe Charity Colletie van Buddha to Buddha voor staat.

In de collectie is opgenomen de eerste 3 in 1 ring van Buddha to Buddha, een mooie dubbele leren armband met een zilver tussenstuk, de bekende Chain Junior, in twee verschillende kleuren leren armband en een lang zilver collier. Om deze collectie nog leuker te maken geeft Buddha een beperkt aantal This Universe Means Together charity t-shirts weg (zolang de voorraad strekt). Stuur uw aankoopbon en maat naar: charity@buddhatobuddha.com. Ontvang uw cadeau en laat andere zien dat u erom geeft.

Al jaren steunt Buddha to Buddha the Bali children Foundation. Op deze manier geeft Buddha to Buddha iets terug aan de mensen die zoveel voor het merk betekenen. Zo worden kinderen gesteund om een opleiding te volgen en worden er vele culturele projecten opgezet.