Nieuws

Trollbeads actie Juli!

juli 15th, 2020|

Zaterdag 25 juli is het weer zover; Nationale Trollbeads-dag! Dit keer ook in combinatie met uniekjes-dag. Tijdens deze dag staat Trollbeads centraal en hebben we weer vele unieke acties en cadeaus die we weggeven. De acties die u kunt verwachten:

288 unieke kralen
Sophisticated kralen incl. een goodiebag
Gratis dromenslot bij aankoop van een armband […]

1e Lustrum Beleef Het Sieraad

oktober 11th, 2019|

Zaterdag 2 november is het 1e Lustrum van Beleef Het Sieraad.

Tijdens deze dag organiseren wij een Kunst & Kitsch dag bij ons in de winkel!

Neem een kijkje in onze keuken tijdens beleef het sieraad op zaterdag 2 november. Laat op deze dag van 11.00 tot 16.00 uur maximaal 2 sieraden op waarde schatten door onze […]

De 4 horlogetrends van 2019!

juli 19th, 2019|

Nostalgie

Woorden als vintage en nostalgie zijn een ruim begrip in de horloge industrie. Het is zelfs zo dat we steeds verder terug gaan in de tijd. En dan bedoelen we niet alleen met het uiterlijk, maar ook met het mechanisme. Steeds vaker ontwikkelen merken automatische uurwerken in plaats van een quartz uurwerk. Ambachtelijk vakmanschap […]

Maandag 20-5 gesloten

mei 17th, 2019|

Aanstaande maandag 20-5 zijn wij gesloten i.v.m. het verbouwen/opfrissen van onze winkel. Graag nodigen nodigen wij jullie uit om dinsdag een kijkje te komen nemen naar onze nieuwe look!

Wij zoeken personeel!

mei 17th, 2019|

Heb jij altijd al met mooie sieraden en horloges willen werken of heb je al ervaring in het vak en ben je toe aan iets nieuws? In ons gezellige team hebben we een plekje vrij en zijn we opzoek naar jou!

Wij zijn een gemoedelijke juwelier in Alphen a/d Rijn die service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog […]

GRATIS horlogeband bij aankoop Daniel Wellington

december 5th, 2018|

De hele maand december is er alleen bij Juwelier Trossèl een speciale actie van Daniel Wellington. Bij aankoop van een Daniel Wellington horloge krijgt u een band naar keuze cadeau. De banden zijn gemakkelijk zelf te verwisselen met het bijgeleverde hulpmiddel. De variatie is zo eindeloos, bij elke outfit hetzelfde maar toch een ander horloge.

Spectaculaire aanbieding!

december 4th, 2018|

Beleef het sieraad – zaterdag 3 november

oktober 20th, 2018|

Tijdens deze open dag nemen wij u mee in de schitterende wereld van een goudsmid. In de winkel wordt een gouden hanger en gouden ring met kleursteen gemaakt. Zo kunt u het ontstaan van een sieraad van begin tot het eind meemaken. Stel uw vragen aan de goudsmid.
en….. Bij besteding boven de € 50,- krijgt u […]

Zinzi is terug in Alphen aan den Rijn!

juni 26th, 2018|

Aan ons merkportfolio hebben wij met trots het leuke sieradenmerk Zinzi mogen toevegen. Om dit te vieren, nodigen wij u van harte uit op zaterdag 30 juni.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij u graag onze collectie Zinzi sieraden zien.

Doe mee aan de Zinzi quiz en win een Zinzi sieradenset. Daarnaast […]

Onze uitverkoop is gestart!

januari 25th, 2018|

Naast de reguliere uitverkoop, met kortingen oplopend tot maar liefs 70%!, hebben wij ook een spectaculaire aanbieding. Deze echt zilveren ring met zirkonia voor 15,- euro! Er zijn verschillende maten op voorraad. OP=OP